הוזמנתי להשקת האפליקציה החדשה והוידאו החדש שהפיקו וניה היימן והחברים במשרד הפרסום הכי עדכני בארץ, אלנבי, עבור פפסי מקס. היינו אמורים להפגש בשלוותה בנמל תל אביב אך ברגע האחרון עבר האירוע ל"בית בנמל" מטעמים טכניים… היה אינטימי ומרענן.
האירוע הזה היה מסוג האירועים שגורמים לי להרגיש הכי כיף בתור בלוגר וטייסטמייקר. יש לי אייטם על משקה שאני גם ככה אוהב ולפרגן ולהפיץ את העבודות של האנשים שאני אוהב. וניה היימן הפיק סרטון ויראלי שמלווה את הפעילות החדשה של פפסי מקס המצויידת באפליקציית מציאות רבודה שגם בה יש לו יד בדבר.
אז לעסק…
פפסי מקס יוצאים במהלך מקיף שמחבר את המשקה הדיאטטי לעולם המוסיקה האלקטרונית באמצעות טכנולוגיית augmented reality, על המהלך מנצח וניה היימן באמצעות הסרטון שרקח בשיתוף עם האמנית ליאת סגל שעושה שימוש בחיישני תנועה, תאורה וסאונד. בוידאו מתועדת תחנת אוטובוס טיפוסית למראה שהפכה לביטבוקס אינטראקטיבי "אורגני". צפו:
הסרטון הזה הוא ההמשך הטבעי לוידאו הקודם שהפיק היימן, בכיכובו של רועי כפרי, וזכה להצלחה ויראלית.
החלק המשלים של המהלך הוא אפליקציית הסמארטפונים שמאפשרת באמצעות סריקת לוגו של בקבוק או שלט של פפסי מקס לייצר אלמנטים קוליים שבאמצעותם ניתן לייצר ביטבוקס שאת היצירות שתיצרו איתו ניתן להעלות לעמוד הפייסבוק ואולי לזכות בפרסים. הורידו את האפליקציה והתנסו.
את המהלך ינעל סקאזי עם מה שמכונה "סימפוניית הרחוב של סקאזי ופפסי מקס". כחלק מהקמפיין מזמינים סקאזי ופפסימקס למעין תא הקלטה שקוף שהוקם בנמל תל אביב למשך 72 שעות בלבד, בתא השקוף יוכלו העוברים והשבים ובמקום להקליט קטע מוסיקלי קצר ובתום 72 השעות יאצור המאסטר דיג'יי את הקטעים המוצלחים ויערוך מהם מיקס טיל, לדבריו, שיופץ ביוטיוב, פייסבוק ושאר ערוצי מדיה.
לסיכום, היה קטעים באירוע, תמיד כיף לפגוש את סקאזי ווניה. המהלך מגניב מורכב ומושקע. ואפילו קיבלתי שלל! בום בוקס סולרי לאייפון ותמונות מאובקות אבק כוכבים שלי עם וניה וסקאזי הגאונים.

כתיבת תגובה