מה יש לפולקסוואגן ממלחמת הכוכבים? כנראה שהתשובה על השאלה נעוצה בפרסומת הסופרבול הידועה שלהם שקטפה כל פרס ויראלי אפשרי (זוכרים? הילד שמפעיל את כוחות הג'דיי שלו על המכונית).
אז עושה רושם שחברת המכוניות הגרמנית הבינה שמלחמת הכוכבים זה מה שעובד וגייסה לטובת העיניין להקת כלבים שתבצע את נעימת הפתיחה של סדרת הסרטים הידועה שהביאה לה את התהילה בתהליך המיתוג האינטרטי שלה, החברה הוכיחה חדשנות לא רק ברעיון הגאוני הזה אלא גם בכך שבחרה כלבים לטובת הסרטון ולא חתולים, הרי ידוע שחתולים היו מביאים לי לפחות פי 2 צפיות.
בנוסף, הגרמנים, כידוע, מפורסמיים בשימת לב לפרטים הקטנים ולא שכחו להוסיף כותרת שנונה לפרסומת הזו: The Bark Side. נייס.
בכל מקרה, צפו בלהקת הכלבים מבצעת בהרמוניה את פס הקול של מלחמת הכוכבים (שווה לחכות לסוף):
למי שלא ראה עדיין את אחת הפרסומות המוצלחות של 2011 (לא יכול להיות שלא ראיתם, אחרי הכל קרוב ל50 מיליון צפיות, אבל מילא) מוזמן להציץ גם כאן:
ותודה לעדן קדם על הטיפ.
אם גם אתם רוצים להופיע בוואללה אישי ספרו לנו דברים מעניינים