השראה לשנת תשע"ג
אם עוד לא קיבלתם את הברכה שלי אז קבלו עוד אחת עכשיו: שנה טובה, מוצלחת, פוריה ומשגשגת לכל קוראי הבלוג. (אני ממליץ לצפות בברכה המלאה)
אני שמח ומתרגש לפתוח שנה חדשה שבה הצבתי כמה וכמה מטרות עבורכם ועבורי שאני מתכוון להשיג באמצעות וואללה אישי.
רגע לפני שמתיישבים לארוחות החג אני אציג לכם את הוידאו הקצר הזה בן הדקה וקצת שייתן לכם כח לשנה החדשה ויבהיר לכם שגם אם החברה מסביבכם לא תמיד מאמינה בכם ומבקרת אתכם ושלמרות שעלולים להיות כשלונות, חובה עליכם להמשיך ולהתקדם לעבר החלום והמטרות שלכם, כי למעשה זהו חלק ניכר מהמסע להשגתן והסיכונים הם למעשה חלק אינטגרלי מהחיים.
דמיינו מה היה קורה אם הביטלס היו מתפרקים לאחר שנדחו על ידי חברת התקליטים הראשונה שפגשו. שג'ורדן היה מוותר כאשר לא התקבל לקבוצה שרצה, או שוולט דיסני היה נכנע למורים שקבעו כי הוא חסר דמיון וכשרון… נכון העולם היה נראה כעת אחרת, כנראה פחות טוב.
אני טוען שאין לכם בכלל זכות לוותר אתם חייבים לעולם הזה ולעצמכם שתעשו כל מה שניתן כדי להגשים את מטרותיכם וייעודכם. שנה טובה!