רשמים מהאירוע השנתי של גוגל
אתמול בערב ביליתי באירוע השנתי של גוגל, אותו אירוע נחשק שהם עורכים מדי שנה עבור המפרסמים הגדולים שלהם ולקוחות נבחרים.
כמיטב המסורת האירוע הוא המקום הכי שווה ונכון להיות בו כאשר הוא מתקיים, מאחר וגוגל יודעת להשקיע בתוכן וידועה בחשיבות שהיא נותנת לחוויית המשתמש שלה.
הערה לפני שממשיכים: הפוסט הזה הולך להיות יותר אישי ופחות אובייקטיבי- לא יהיה פה ניתוח אנליטי של האירוע אלא חווייתי האישית בלבד. אפשר להמשיך.
האירוע נפתח בכיבוד קל ואלכוהול כבד והיה עמוס באורחים רבים ובולטים בתעשיית הפרסום באינטרנט. למרות האוברבוקינג המטורף (מקורות מוסרים שהוזמנו 1,200 איש ואישרו הגעה 2,000…) לא היה צפוף. כן היה לח בחוץ וקצת חמים בפנים אך היה מרווח תנועה סביר פלוס.
התכנית האמנותית התחילה עם כניסה של קטלין ריטר מדה ווייס שעשתה קטע קצר שלאחריו עלה להנחות את האירוע גורי אלפי. אלפי ששיעשע עם השנינויות שלו והציג את האמנים שעלו להופיע: דריה מאסק, כוכבת יוטיוב שנעזרת בגוגל פלוס לקדם את עצמה ועושה עבודה טובה ומעוררת השראה. אחריה עלו מאיר ברנד, מנכ"ל גוגל ישראל וסמנכ"ל השיווק אלון חן. בדרך הטלפרומפטר קצת נתקע אבל היה מצחיק, אחרי זה עלה ההרכב ציפורלה שהתפרסם בין היתר בגלל קמפיין הקראוד פאנדינג שלהם.
השיא של הערב לדעתי היו הופעותיו המהממות של מרקיז "נונסטופ" סקוט, רובוט דאבסטפ אנושי שמסוגל לחולל פלאים עם הריקוד שלו ומסתמן כאדם ידידותי (ראו תמונה שלי איתו) וגם וידאו:
לאחר מכן הוצגה על המסכים תצוגת תכלית של גוגל הנגאאוט שאירחה את הכוכבים הנוסטלגיים מהטלוויזיה החינוכית – אוזה, בץ, קשקשתא ועוד חברים.
כרגיל בחוץ היו עמדות אינטראקטיביות שאפשרו לקבל גודיס בדוגמת מגנטים, חולצות או פדים לעכבר ממותגי גוגל. לדוגמא היה ניתן לעשות דודל מותאם אישית או להצטלם עם קשקשתא ועוד כל מיני שעשועים וצעצועים.
בין האורחים שהיה כיף לפגוש: נוי אלוש, דורי בן ישראל קריו מהמזבלה, נעמי סלע SemisME, יאיר קובייקו TheySay, אלכס מ- GoAlex, קונסטנטין לאורי מתןגאג, אוהד יצחקיאן RightAd וחברים וותיקים ממקאן.
אם הייתם באירוע, אשמח לשמוע איך היה לכם (בתגובות) ובכל מקרה – ניפגש בשנה הבאה!
והכי חשוב- תודה גדולה לאריה ת. מגוגל!
כתיבת תגובה