אני לא מכיר את רפי טל באופן אישי ובכל זאת אני יודע שמדובר בבנאדם שהתעורר.
הפעם הראשונה שנחשפתי אליו היה ערב הבחירות (2013) בו הוא פרסם פוסט בו הוא "מודה" לראש הממשלה על כל העוולות ופורט כל עוול ועוול שנעשה במהלך הקדנציה האחרונה שפוררה את החברה והביאה לקיטוב המעמדי ולשאר רעות חולות שנעשו במהלך התקופה. אהבתי את הכתיבה, את האומץ ואת התזמון.
מאז אני רואה שטל פורח וזה מחזה מרענן ומעודד. בפוסטים שלו הוא מגולל את סיפורו האישי, ההתעוררות שלו והמאבק שהוא מנהל במציאות שנכפית עלינו והיא אינה גזירת גורל. אני מקנא ברפי שאזר את האנרגיה ווהחליט לבצע מעשה. טל לא מוכן לשבת בחיבוק ידיים שעה שמפקירים את ניצולי השואה והוא לא מסתפק בפרסומם של סטטוסים נוקבים בפייסבוק.
היוזמה הנוכחית של רפי טל נקראת" שף מכל הלב", במסגרתה מגייס רפי שפים, בתי קפה ומסעדות ברחבי הארץ על מנת לתת כמה רגעי נחת לאנשים ששרדו את התופת וחיכתה להם פה חרפה בחסות הממשלה.
אני משתף את התמונה שהפיץ רפי וקורא לכם, בעלי מסעדות או שפים, להירתם למאבק החשוב הזה.
לפרטים נוספים הצטרפו לעמוד הפייסבוק של רפי טל Rafi Tal:
כתיבת תגובה